Cremet hummerbisque smagt til med cognac Hertil torskesouffle med krydderurter og jomfruhummer
Ganerenser
Granité af champagne parfumeret med havtorn
hovedret
Medaillon af Kalvemørbrad Saute af rodfrugter, skovens svampe med krydderurter og trøffelolie Hertil kartoffelterrin og hjemmesyltede tyttebær Kraftig glace med rødvin og hakkede morkler
Dessert
CHOKOLADE CHOKOLADE CHOKOLADE Tredobbelt chokoladedrøm af mørk chokoladetrøffel, lys chokolademousse og hvid chokoladecreme indlagt i lag med sprød crumble og toppet med rabarber.
Værd at vide om Nytårsmenu: Menuen er klargjort og tilberedt i så vid udstrækning, som det er muligt. Der medfølger en udførlig vejledning til den sidste tilberedning. Bemærk: Skal hentes d. 31/12.
Åbningstider Tirsdag – Torsdag 11.00-17.30 Fredag 11.00-18.00 Lørdag 10.00-13.30 Vi har lukket Søndag og Mandag.
Byens Fisk og Vildt Søndergade 23 | 8600 Silkeborg 86 82 08 61